Pousada Fly Drive kust van Lissabon naar Alentejo en de Algarve Afbeelding Pousada Fly Drive kust van Lissabon naar Alentejo en de Algarve
Pousada Fly Drive kust van Lissabon naar Alentejo en de Algarve ****
Prijs per persoon vanaf 777,- gebaseerd op minimaal 2 personen
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Pousadas

Pousada Fly Drive kust van Lissabon naar Alentejo en de Algarve

****

plane hotel car


8 Dagen

Vele bezienswaardigheden in de hoofdstad Lissabon
Schitterende kustlijn van de Alentejo
Het witte museumstadje Evora (UNESCO Werelderfgoed)
Charmante kasteelstadjes in de Alentejo
Schitterend strandverblijf aan de Algarve
Verblijf in unieke accommodaties en locaties die verbonden zijn met het traditionele Portugese erfgoed



Dag 1: Vertrek naar Lissabon

Bij aankomst in op de luchthaven van Lissabon, haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw accommodatie. Uw Pousada ligt in een Middeleeuwse Kloosterburcht in Palmela, van waar u de mogelijkheid heeft voor een bezoek aan de Portugese hoofdstad en de mooie Costa de Lisboa.

Overnachting in Pousada de Palmela

Dag 2: Lissabon - Kust van Alentejo

De kust van de Alentejo is gelegen tussen de monding van de rivier Sado en Zambujeira do Mar. De verrassende kustlijn is ongerept en wordt gekenmerkt door zon en zand, vriendelijke mensen en heerlijke gastronomie. Het schiereiland Troia heeft veel te bieden. Zo kunt u er heerlijke strandwandelingen maken en dolfijnen spotten! Ook cultureel erfgoed, die u 2000 jaar terug nemen in de tijd, zoals het paaldorp Carrasqueira en de Romeinse ruines van Troia, zijn hier te bewonderen. Comporta is een charmant plaatsje waar u heerlijk aan het strand kunt verblijven en heerlijk kan eten. De kust tot Sines biedt aangename stranden zoals Pinheirinho en van Gale. Sines zelf, de geboorteplaats van de grote ontdekkingsreiziger Vasco da Gama, is een van de belangrijkste steden aan de kust van Alentejo en heeft een traditionele vissershaven.

Overnachting in Pousada de Palmela

Dag 3: Palmela - Evora - Vila Vicosa

Vandaag verlaat u de kuststreek en trekt u het binnenland van de Alentejo in. Dwars door deze prachtige provincie met haar schitterend glooiend heuvellandschap rijdt u naar de monumentale stad Evora. Evora heeft geen hoogtepunten, Evora is een hoogtepunt. De UNESCO kon ook al geen keuze maken en heeft simpelweg alles binnen de stadsmuren tot werelderfgoed uitgeroepen. Terecht, want het is juist het harmonieuze geheel dat het stadje maakt tot wat het is. U vindt hier naast de vele momumenten een Romeinse tempel, een aquaduct, sfeervolle straatjes met witgepleisterde huisjes. De stad staat sinds 1986 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Na uw bezoek aan Evora rijdt u naar Vila Vicosa voor uw overnachting in de historische gelijknamige Pousada.

Overnachting in Pousada Vila Vicosa

Dag 3: Vila Vicosa - Estremoz - Elvas

Op de oude handelsroutes langs de Spaanse grens ligt op bijna elke heuveltop een versterkt stadje, waar de tijd sinds de middeleeuwen lijkt te hebben stilgestaan. Ook de grotere plaatsen, zoals Elvas, Estremoz en Castelo de Vide, hebben allemaal hun eigen charme. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de top van elk ommuurd stadje. U overnacht in Pousada Vila Vicosa dat naast het schitterende Paleis van de Hertogen van Braganca gelegen is.

Overnachting in Pousada Vila Vicosa

Dag 4: Vila Vicosa - Beja

Vandaag rijdt u zuidelijk richting Beja. U kunt ervoor kiezen via Evora en het oude stadje Viana do Alentejo naar Beja te rijden of langs het uitgestrekte stuwmeer van Algueva. Aan de rand van Beja ligt het kasteel Torre de Menagem. De beklimming van dit imposante 36 meter hoge bouwwerk wordt beloond met een fantantische uitzicht. De mooie Pousada in Beja waar u gaat verblijven is gevestigd in het voormalige klooster van San Francisco.

Overnachting in Pousada Convento de Beja

Dag 6-7: Beja - Algarve - 2 overnachtingen in Pousada Palacio de Estoi

U sluit uw rondreis door Midden en Zuid Portugal af met een heerlijk verblijf aan de Algarve. In het plaatsje Estoi, op ca. 10km afstand van Faro in een sprookjesachtig 18e eeuws paleis, ligt uw comfortabele Pousada Palacio de Estoi, waar u de komende twee nachten zult verblijven en onder andere heerlijk kunt genieten van de kust en de gastronomie.

Overnachting in Pousada Palacio de Estoi

Dag 8: Estoi - Faro en terugvlucht

Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog genieten van de prachtige kust. Uw huurauto kunt u inleveren op de luchthaven van Faro.



Vluchten
U vliegt naar Lisbon Airport (LIS)
U vliegt terug vanuit Faro Airport (FAO)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag ter plaatse kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Fly Drive Portugal Op Maat

Wilt u afwijken van de gepubliceerde route? Wenst u te verblijven in een speciale accommodatie? Wilt u een andere categorie huurauto? Of wilt u de reis verkorten of uitbreiden? Bij Vakantiestunt B.V. is elke fly drive naar Portugal mogelijk. Deze reis kan worden uitgebreid met extra overnachtingen in Pousadas of hotels naar keuze of een groter autotype. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen.

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
Dag tot dag
Dag 1: Vertrek naar Lissabon
Dag 2: Lissabon - Kust van Alentejo
Dag 3: Palmela ? Evora ? Vila Vicosa
Dag 3: Vila Vicosa - Estremoz - Elvas
Dag 4: Vila Vicosa ? Beja
Dag 6-7: Beja ? Algarve - 2 overnachtingen in Pousada Palacio de Estoi
Dag 8: Estoi ? Faro en terugvlucht

Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pousada Fly Drive kust van Lissabon naar Alentejo en de Algarve 0

Neem vrijblijvend een optie op deze reis

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

Prijzen zijn per persoon en op basis van een bezetting van 2 of 3 personen in een standaardkamer.
Klik op de door u gewenste vertrekdatum om uw optie te plaatsen.

Kies uw vertrekmaand:

Maart 2024
Zo Ma Di Wo Do Vr Za

Gevonden Vluchten

Wij zullen voor u de voordeligste vlucht kiezen. Klik hier om door te gaan.

Prijs per persoon vanaf 777,- gebaseerd op minimaal 2 personen


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail