Pousada Fly Drive Noord Midden en Zuid Portugal 8 dagen Afbeelding Pousada Fly Drive Noord Midden en Zuid Portugal 8 dagen
Pousada Fly Drive Noord Midden en Zuid Portugal 8 dagen ****
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Pousadas

Pousada Fly Drive Noord Midden en Zuid Portugal 8 dagen

****

plane hotel car


8 Dagen

In een rondreis bezoekt u alle regios van Portugal; Porto en het Noorden, Centro, Regio Lisboa, Alentejo en de Algarve
Het Peneda-Geres National Park, waar u de Iberische wolf kunt spotten
Frisse en aromatische Vinho Verde en uitgestrekte wijngaarden in de Douro vallei
Sagres; schitterend dorpje gelegen aan een natuurpark en aan het meest zuidwestelijkste puntje van Europa
Prachtige historische paleizen waaronder het Palacio da Pena in Sintra; een romantisch paleis uit 1839
Bijzondere kasteelstad Marvao in Alentejo

Verblijf in unieke accommodaties en locaties die verbonden zijn met het traditionele Portugese erfgoedDag 1: Vertrek naar Porto 1 overnachting in Pousada do Geres Canicada

Bij aankomst in Porto luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar Pousada do Geres Canicada. Uw Pousada ligt midden in het Nationale Park Peneda-Geres do Geres waar u verschillende wandelroutes kunt volgen. Met mooi weer kunt u vanaf de Pousada de zon zien ondergaan boven het stuwmeer.

Dag 2: Geres Canicada Viseu - 1 overnachting in Pousada de Viseu

Deze oude stad met grijze stenen huizen maar ook veel groen, is een gezellige en levendige stad. Viseu werd uitgeroepen tot de Portugese stad met de hoogste levenskwaliteit. Om de stad beter te leren kennen begint u best met een wandeling door het goed bewaarde historisch centrum. Vanuit de Rossio vertrekken er verschillende smalle middeleeuwse straatjes, waar verschillende kleinere handelszaken zijn gevestigd. De Adro da Se, het plein voor de kathedraal, is de belangrijkste toeristische trekpleister. Hier overheerst graniet in een indrukwekkend geheel gebouwen bestaande uit het Paco dos Tres Escaloes waarin het Museu Grao Vasco is gehuisvest, de Kathedraal, de Varanda dos Conegos (kanunnikenbalkon) en de Torre de Menagem; daar tegenover is er de Igreja da Misericordia, eveneens een majestueus gebouw met een rococogevel.

Dag 3: Viseu Queluz (Lissabon) - 1 overnachting in Pousada Palacio De Queluz

Queluz is een stad in de Portugese gemeente Sintra in het district Lissabon. Hier verblijft u 1 nacht en heeft u tijd om de hoofdstad Lissabon en de Costa de Lisboa te bezoeken. Wij raden u aan om het Paleis van Pena in Sintra te bezoeken.

Dag 4: Queluz Marvao 1 overnachting in Pousada de Marvao - Santa Maria

Vandaag vertrekt u in oostelijke richting naar Alto Alentejo. Onderweg naar Marvao kunt u in Santarem stoppen om te lunchen en om de Torre das Cabagas te bezoeken. Bij aankomst in Marvao kunt u inchecken in Pousada Santa Maria om vervolgens het kasteel te bezoeken.

Dag 5: Marvao Beja 1 overnachting in Pousada Convento Beja

Op de vijfde dag kunt u onderweg naar Pousada Convento Beja langs de stad Evora rijden. Het historische centrum van Evora is door de Unesco benoemd tot Wereld Erfgoed. U overnacht 1 nacht in Pousada de Beja.

 

Dag 6-7: Beja Sagres  2 overnachtingen in Pousada De Sagres

Vandaag vertrekt u richting de Algarve naar het meest zuidwestelijke punt van Europa. Onderweg naar Sagres kunt u stoppen in Beja in Alentejo en ook in een andere stad in Algarve zoals Albufeira, Portimao of Lagos. U overnacht 2 nachten in Pousada De Sagres.

 

Dag 8: Sagres Faro en terugvlucht

Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog genieten van de Algarve kust. Uw huurauto kunt u inleveren op de luchthaven van Faro.Vluchten
U vliegt naar Porto Airport (OPO)
U vliegt terug vanuit Faro Airport (FAO)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in de charmant Pousadas
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag ter plaatse kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Fly Drive Portugal Op Maat

Wilt u afwijken van de gepubliceerde route? Wenst u te verblijven in een speciale accommodatie? Wilt u een andere categorie huurauto? Of wilt u de reis verkorten of uitbreiden? Bij Vakantiestunt B.V. is elke fly drive naar Portugal mogelijk. Deze reis kan worden uitgebreid met extra overnachtingen in Pousadas of hotels naar keuze of een groter autotype. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen.

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie
Dag tot dag
Dag 1: Vertrek naar Porto - 1 overnachting in Pousada do Geres Canicada
Dag 2: Geres Canicada ? Viseu - 1 overnachting in Pousada de Viseu
Dag 3: Viseu ? Queluz (Lissabon) - 1 overnachting in Pousada Palacio De Queluz
Dag 4: Queluz ? Marvao - 1 overnachting in Pousada de Marvao - Santa Maria
Dag 5: Marvao ? Beja - 1 overnachting in Pousada Convento Beja
Dag 6-7: Beja ? Sagres - 2 overnachtingen in Pousada De Sagres
Dag 8: Sagres ? Faro en terugvlucht

Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pousada Fly Drive Noord Midden en Zuid Portugal 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail