Portugal - Pousada - Pousadas Porto

Pousadas Porto 1 Aanbieding
Porto Of u nu wandelt door de nauwe stegen van de binnenstad, over een imposant kerkplein of over de brede Avenida dos Aliados met zijn mooie granieten gevels, de heuvelachtige handelsstad Porto blijft verbazen. Soms heeft u een onverwacht uitzicht op de rivier de Douro, dan weer op de kleurrijke huizen aan de kade of op de gietijzeren boogbrug naar de overkant van het water. Luxe oude villa's vindt u aan de oever bij Foz do Douro. Alles weten over portwijn? Dan zijn de portwijnkelders van Vila Nova de Gaia, waar u een uitgebreide rondleiding kunt krijgen, een ideale bestemming. Of toch liever architectuur? Dan zijn de Torre dos Clérigos, de Igreja de São Francisco en de Casa da Música - van de Nederlandse architect Rem Koolhaas - meer dan de moeite waard. Cultuurminnaar? Het museum voor moderne kunst Casa Serralves en het Etnografisch Museum van Porto zullen u positief verrassen.
In de levendige, overdekte markt in de historische wijk Baixa, Mercado do Bolhão, ontvouwt zich dagelijks een schouwspel van verse vis, groenten, fruit en andere producten. Een modern winkelcentrum vindt u vlak bij voetbalstadion Dragão, de thuisbasis van FC Porto. Voor het perfecte hotel of pension, of het nu in de buurt van de luchthaven Sá Carneiro of in het centrum van Porto.


Pestana Palacia Do Freixo
*****

Portugal - Pousada - Pousadas Porto
Pestana Palacia Do Freixo is een prachtige accomodatie dat op 10 minuten lopen van het strand ligt.Het 5-sterrenhotel Palacio do Freixa is gevestigd in een gerestaureerd,...