Pousada Braganca Afbeelding Pousada Braganca
Pousada Braganca ***
Bestemming: Pousada - Pousadas Noord

Pousada Braganca

***

Pousada de Braganca ligt op de top van een heuvel van de bergketen Nogueira en biedt een panoramisch uitzicht op de stad en het Kasteel van Braganca. Het complex beschikt over een buitenzwembad.
De kamers van Pousada de Braganca hebben een eigen balkon met uitzicht op het buitenzwembad en de muren van het middeleeuwse kasteel. Alle kamers zijn standaard voorzien van een satelliet-tv, een minibar en een eigen badkamer.
In het restaurant kunt u genieten van lokale Portugese maaltijden en internationale gerechten. Er is ook roomservice beschikbaar.

Hotels

Pousada de Braganca ligt op slechts 5 minuten lopen van het historische centrum van Braganca. U kunt in de omgeving ook gaan wandelen en vissen.

pousada braganca
Pousada Braganca

Pousada de Bragança ligt op de top van een heuvel van de bergketen Nogueira en biedt een panoramisch uitzicht op de stad en het Kasteel van Bragança. Het complex beschikt over een buitenzwembad.

De kamers van Pousada de Bragança hebben een eigen balkon met uitzicht op het buitenzwembad en de muren van het middeleeuwse kasteel. Alle kamers zijn standaard voorzien van een satelliet-tv, een minibar en een eigen badkamer.

In het restaurant kunt u genieten van lokale Portugese maaltijden en internationale gerechten. Er is ook roomservice beschikbaar. U kunt de omgeving gaan verkennen en in restaurant Geadas kunt u regionale lekkernijen proeven die bereid zijn met lokale ingrediënten.

Pousada de Bragança ligt op slechts 5 minuten lopen van het historische centrum van Bragança. U kunt in de omgeving ook gaan wandelen en vissen.

Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Braganca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail